Dorpsfeest

Vorige zaterdag vierden we het feest van Glorianes. Vooraf poetsten wij, de leden van de onlangs opgerichte vereniging, de kerk en de bron. En zelf deed ik er ook nog de telefooncel bij, tot grote verwondering van mijn dorpsgenoten. Zo probeer ik te integreren, maar het lijkt soms een omgekeerd effect te hebben.

Op de foto’s zien we onder meer de burgemeester (in korte broek) met een stofzuiger in de weer en zijn vrouw die met de ragebol in de hand een paar bezoekers aan de praat houdt. Later het feestje op het gemeenteplein, met bandje en een moedig danspaar. Jammer dat ik geen foto van het rijkelijke buffet maakte. Want daar stond iedereen.

DSCN3642 DSCN3652 DSCN3646 DSCN3659 DSCN3666 DSCN3667 DSCN3669

4 gedachten over “Dorpsfeest”

  1. Onder andere: overheerlijke cake met olijven, paprika’s en feta, taco’s met Mexicaanse vulling, quiches, pan tomaquet met ham, abrikozentaart en chocoladecake … allemaal gemaakt door de dorpelingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: