Lam

Mijn voornemen om vegetariër te worden, heb ik voorlopig opgeborgen. Nochtans was ik al aardig op weg, want het helpt wel als je zelf wat groenten uit de grond krijgt. Maar ik mocht al een paar keer proeven van Gloriaanse lamskoteletjes en die smaakten naar nog. En toen ik een sms-je kreeg met het bericht: “Le nouveau agneau de Glorianes est arrivé!”, heb ik nog een paar dagen getwijfeld, maar uiteindelijk toch een kleine diepvriezer gekocht. Daar zit nu een half lam in. Tot voor kort dartelde het samen met zijn andere helft nog op de hellingen. Over een paar weken is er ook kalf.

DSCN3413

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: