Sapphir

Sinds een paar dagen heb ik een huisgenoot. Een beetje tegen mijn zin heb ik de stokoude kat van mijn ouders geadopteerd. Ze woonde nog altijd in het huis in Fourques en het was niet om aan te zien hoe het beest treurde en smachtte naar gezelschap. Tot nu gaat het goed. Sapphir blijft graag binnen en doet niet moeilijk. Een paar keer per dag moedig ik haar aan om de omgeving te verkennen en dat doet ze heel voorzichtig …

DSCN3180 DSCN3182

Eén gedachte over “Sapphir”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: