Mini dorp

De kleinkinderen van een echtpaar in ons dorp bouwen elke keer als ze bij hun grootouders op bezoek komen verder aan dit mini dorp. En als ik er langskom verbaas ik me telkens weer over de nieuwe constructies.

Deze week zag ik er voor het eerst een figuurtje in staan.

7 gedachten over “Mini dorp”

  1. Hier noemt men zoiets een “fairy garden” of “fairy village” als het uitgebreid is. Kinderen maken die in de tuin, in het park, of soms onder een boom langs de straatkant midden in de stad! Soms met “meubilair” verkrijgbaar in tuincentra, maar vaak ook met wat ze ter plaatse vinden, zoals daar bij jou!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: