Verwendag

Vandaag bracht de factrice een pakje uit Amerika (dank je, zus!), en een Courgette de Nice uit haar moestuin. (Zodat ik kan proeven hoeveel beter die smaakt dan de doodgewone courgettes uit mijn tuin. )

20170719_104521

3 gedachten over “Verwendag”

  1. Wel, de factrice woont in het dal en daar hebben ze minder zonuren, maar het is er wel ongeveer vijf graden warmer dan hier. Maar het ligt aan de variëteit. Intussen heb ik ze klaargemaakt en ik moet toegeven dat ze bijzonder lekker was. Er zitten ook geen zaden in. Het blijkt trouwens een courge/courgette te zijn. Als je ze aan de plant laat, wordt het een soort lange pompoen. Het is nu te laat om ze nog te telen, maar ze staat al op mijn lijstje voor volgend jaar 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: