O happy day

Sinds vorig jaar stellen we ons mooie kerkje wat vaker open voor het publiek. De theatervoorstelling in de zomer van 2015 was een groot succes, maar kreeg achteraf toch wat kritiek van een paar katholieke dorpelingen. De kerk is immers nog steeds gewijd, er wordt jaarlijks een mis gelezen. Daarom zijn we dit jaar wat voorzichter geweest met de programmatie. Het uitnodigen van een gospelkoor kon op de goedkeuring van het bisdom rekenen en was eveneens een succes. Ambiance in de kerk!

4 gedachten over “O happy day”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: