Ruilhandel

In ruil voor een in onbruik geraakte elektrische confiturier, kreeg ik vanmorgen van meneer en mevrouw kabouter een kopje sterke koffie, een interessante babbel, een potje zelfgemaakte honing en twee patissons uit hun elfentuin.
Geluk kan zo simpel zijn.

DSCN5681

2 gedachten over “Ruilhandel”

    1. Ik ben net (van een halve patisson) een soepje aan het maken. Rauw smaken ze ook lekker, wat nootachtig. Het leuke is dat je er alles van opeet: ook schil en pitten. De volgende dagen experimenteer ik verder. Josette zei dat je ze kan klaarmaken zoals courgette. Op heel veel manieren dus. Interessante groente.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: