Puur geluk

Op een knie in de stal, een lammetje over de andere knie. Het snokt aan het flesje, terwijl een ouder neefje zachtjes in mijn vrije hand bijt en mijn vingers likt. Een mama blaast haar warme adem in mijn nek. Een andere knabbelt aan mijn broek. Naast mij staat het agneau mystique dat alles rustig observeert.

Ik geloof niet zo in duurzaam geluk. Ik geloof in van die kleine momenten, waar je nog dagen van nageniet. De kunst is om veel van die momenten te verzamelen.

DSCN5193DSCN5180

3 gedachten over “Puur geluk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: