Collision

Na een poging tot diefstal met schade, een panne met complicaties, viel mij nu ook een botsing te beurt. Iemand reed te hard door de bocht en de weg was te smal. Gelukkig gooide hij zich tegen de rots, anders had ik hier niet eens gezeten. Niemand gewond, wel veel schade. Mijn auto is voor de derde keer opgehaald door mijnheer Chapelle met zijn speelgoedtakelwagen. Ik denk niet dat ik hem nog terugzie.

Ik was onderweg naar het vliegveld, alles netjes ingepakt en helemaal opgetut, met het leuke vooruitzicht om morgen de verjaardag van mijn liefste vieren.

Het is de eerste keer dat ik liever ergens anders was dan in Glorianes.
 
DSCN4951

La voiture maudite.

7 gedachten over “Collision”

  1. Jij mag je terecht wat zielig vinden, maar je metertje zei toch ook meteen dat het toch het belangrijste was dat jij oké bent. En ze vroeg of die mevouw of die meneer van die andere auto zich pijn hadden gedaan, of dood waren… We duimen dat het lukt dat je ons toch nog bezoekt, maar anders doen we het wel een ander keertje over! xxx

    Like

  2. Dankjewel allemaal. Doet toch deugd een beetje medeleven. Hier in het dorp is iedereen ook begaan en kreeg ik van verschillende mensen het aanbod om hun auto te lenen. Een buurman kwam me gisteren ter plaatse bijstaan en burgemeester Céline heeft me vandaag geholpen met het invullen van de ‘constat’.
    Wordt nog vervolgd want mijn tegenligger maakt deel uit van de ‘indringers’ die een hotelcomplex in Glorianes willen bouwen. Misschien moet ik toch eens over het schrijven van een thriller denken 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: