Brood

Sinds een paar dagen heb ik een nieuwe buur. We zijn nu met drie huishoudens in het centrum van het dorp. Le bébé de Glorianes is intussen ook geboren. Ik heb haar nog niet gezien, maar dat zal niet lang meer duren. Het dorp groeit. We zijn nu al met tweeëntwintig. Het is nog wat wachten op een café en een bakkerij, maar we kopen in groep bier aan in de micro-brouwerij van Bouleternerre, dat is een begin. En in afwachting van de bakkerij, ben ik zelf begonnen met brood bakken. Van de eerste twee broden heb ik maar geen foto gemaakt, maar het derde is al min of meer gelukt.

DSCN3778

4 gedachten over “Brood”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: