Météo

In België zijn ze al heel wat gewoon wat sneeuw en koude betreft. Veel spectaculairs heb ik dus niet te vertellen, behalve dat door de wind het acht graden kouder aanvoelt dan het in werkelijkheid is. Buitentemperatuur is 2°, “ressentie” -6°. Mijn brievenbus voelt dat ook, want ze wil niet open. Het slot is blijkbaar bevroren. Ik zou ze mee naar binnen kunnen nemen en bij de kachel zetten, als ik ze niet verzwaard had met drie dikke keien binnenin. Er zit niets anders op dan mijn nieuwsgierigheid een paar dagen te bedwingen. Ik vraag me trouwens af of de factrice met dit weer wel de berg op komt.

DSCN2955

Buurvrouw Lyn en dochterje Natacha halen hout binnen.

DSCN2958 DSCN2961

2 gedachten over “Météo”

  1. Wat bij het slot van mijn auto werkt, kan misschien bij jouw brievenbus ook helpen.
    Een plastic zakje met heet water er tegenaan drukken.
    Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: