Crapaud

Nog zo’n beestje waar ik vroeger bang van was. Is het geen schatje? Ik denk dat hij of zij een beetje boos was omdat ik de mulch waaronder het zat, had weggenomen. Ik heb hem of haar dan maar weer toegedekt. Bijna had ik het gestreeld. (Volgende keer doe ik het.)

20191010_094816

 

5 gedachten over “Crapaud”

  1. Ja, schattig. doet me denken aan de duimgrote kikkertjes die vorige maand mijn tuintje bevolkten toen het nog alle dagen regende dat het goot in Bhopal. Af en toe drong er eentje binnen, en ik probeerde die dan tevergeefs te fotograferen of, nog moeilijker, opnieuw naar buiten te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: