Franse vlag

Mijn tuin is niet zo netjes aangelegd als die van Le Petit Requin, maar hij bezorgt me wel elk jaar nieuwe verrassingen. Zo vond ik vandaag blauwe aardappelen (bleue d’Artois) waar ik rode (Ruby) geplant had, en ook een paar witte (Blanche). Zouden de pootaardappeltjes bij elkaar op bezoek gaan nadat ik ze onder de mulch heb gelegd?

 

20190718_115512

4 gedachten over “Franse vlag”

    1. Echt geen kunst aan. In maart leg je een paar kleine aardappeltjes onder een dikke laag stro (of ander organisch materiaal), in juli heb je nestjes aardappelen. Natuurlijk zijn ze lekker, zoals alles wat je zelf kweekt 🙂
      Maar het leukste van al vind ik om ze weg te geven. Ik heb net twee Franse vlaggen klaargemaakt voor de buren.

      Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: