Schijnbare chaos

De permatuin ziet er dikwijls rommelig uit, maar kijk hoe bloemen en planten die ik bijna achteloos gezaaid en geplant heb zich samen in harmonie brengen.

20190522_094726

Tijm, bieslook, uien, calendula, en op de achtergrond doorgeschoten peterselie en kolen.

20190522_094914

20190522_094934

9 gedachten over “Schijnbare chaos”

  1. Heerlijk! In onze “bloementuin” (ofte de tuin bij het huis) gaat het gelijkaardig, daar groeit alles ook maar gewoon wat door elkaar. In onze moestuin vind ik het, omwille van wisselteelt, wel praktischer om wat meer “orde” aan te houden, al heb ik mij vooral nog te weinig in permacultuur verdiept, vrees ik. Nu ja, zolang we, zoals nu, te kampen hebben met gigantische hoeveelheden aan wurgende hagewinde, is alles zijn gang laten gaan jammer genoeg sowieso geen optie…

    Like

    1. Ik weet niet of het echt talenten zijn. Schrijven is vooral veel doen. En het graag doen. Fotograferen vind ik vooral toevalsgeluk. Ik heb ooit een cursus gevolgd en ik begreep er niets van. Mijn techniek: 100 foto’s nemen en er dan de beste uitkiezen. En tuinieren, dat is vooral koppigheid. Niet alles lukt en mijn tuin ziet er niet altijd even mooi uit. Maar daar heb ik dan weer speciale mijn fotografietechniek voor 🙂

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: