Goudkoorts

Mensen zijn hebberig en ik ben een mens. Als ik in een bos vol prachtige paddenstoelen sta, voel ik de hebberigheid in mij omhoog kruipen. Ik moet dan even gaan zitten en nadenken. Hoeveel kan ik er vandaag en morgen opeten? Wie kan ik eventueel een plezier doen met een mandje eekhoorntjesbrood of heksenboleet? Mijn buurvrouw durft alleen gekochte paddenstoelen eten en mijn buurman gaat zelf op jacht. En als je op de grond gaat zitten in een bos, dan zie je ze pas echt. Ze zijn overal dit jaar.

DSCN4737

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: